پرایمر کاغذ دیواری 3

پرایمر کاغذ دیواری

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:

پرایمر کاغذ دیواری

کاغذ دیواری امروزه به خاطر طرح های متنوع و اجرای آسان در بسیاری از ساختمان ها استفاده می شود، اما استفاده از کاغذ دیواری علاوه بر طرح های متنوع دردسر و چالش های خاص خود را دارد، یکی از این چالش ها ایجاد حباب بعد از نصب کاغذ دیواری و کنده شدن آن بعد اجرای می باشد، در این مقاله قصد داریم تا محصولی را معرفی کنیم تا از احتمال بروز کندشدن کاغذ دیواری جلوگیری کنیم و طول عمر آن را افزایش دهد.

پرایمر چیست و چه کاربردی دارد؟

پرایمر ماده ای است که به عنوان زیرسازی سطوح در بسیاری از صنایع مانند صنعت ساختمان سازی، ایزوگام، آرایشی و… تولید و استفاده می شود، در صنعت ساختمان سازی این نوع ماده انواع و کاربردهای بسیاری دارند که در مقاله پرایمر چیست و پرایمر رنگ و ایزوگام چه کاربرد هایی دارد به صورت جامع و در مورد انواع پرایمر صحبت کرده ایم.

پرایمر کاغذ دیواری چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

در صنعت کاغذ دیواری پرایمر به عنوان ماده ای به جهت زیر سازی دیواری جهت نصب کاغذ دیواری استفاده می شود، با استفاده از این نوع ماده دیگر نیاز به بتونه و سمباده برای سطوح سیقلی نیست و باعث افزایش سرعت آماده سازی دیوار جهت نصب کاغذ دیواری می شود.

ویژگی های پرایمر کاغذ دیواری مناسب

  • مقاومت بالا در برابر خراش و سایش
  • چسبندگی بسیار بالا
  • انعطاف پذیری بالا
  • مقاوم در برابر ضربه
  • مقاومت بالا در برابر حرارت

چرا باید قبل از نصب کاغذ دیواری اقدام به زیرسازی دیوار کنیم؟

قبل از نصب کاغذ دیواری باید سطح مورد نظرتون زیرسازی کنید به دلیل اینکه اجرای کاغذ دیواری 50 درصد به جنس و کیفیت کاغذ دیواری و 50 درصد به زیرسازی و هنر اجرای نصاب دارد، در صورتی که بدون زیرسازی سطح اقدام به نصب کاغذ دیواری کرده باشید این نوع نصب شامل ضمانت نمی شود.

زیرسازی کاغذ دیواری بر روی دیوار های مختلف

برای اینکه کاغذ دیواری شما به درستی نصب شود شما نیاز به سطحی مناسب دارید، دیوار های ساختمان معمولا به دو دسته تقسیم می شوند، دسته اول دیوار خانه های قدیمی که دارای ترک و رنگ پریدگی هستند و دسته دوم، دیوار خانه های نوساز که تازه رنگ شده که نحوه اجرای زیرسازی بر روی هر کدام از دیوارها متفاوت است.

زیرسازی دیوار در ساختمان های قدیمی

زیرسازی دیوار خانه ها و ساختمان های قدیمی نیاز به یک نصاب حرفه ای و با تجربه دارد، زیرا نصاب علاوه بر برسی سطح دیوارها و برطرف کردن ناهمواری های موجود مانند ترک های دیوار، جای سوراخ و میخ و یا محل برداشتن پریط برق و… از عدم وجود رطوبت و کپک احتمالی در دل دیوار مطمئن شود.

زیرسازی کاغذ دیواری در ساختمان های نوساز

در ساختمان های نوساز به دلیل اجرای عملیات ساختمانی مانند گچ کاری، سفید کاری و… احتمال وجود رطوبت در دیوار های ساختمان وجود و نصاب باید قبل از اجرای زیرسازی سطح مورد نظر را برسی کند.

چرا باید برای زیرسازی از پرایمر کاغذ دیواری استفاده کنیم؟

بعد از استفاده از پرایمر، یک لایه یک پارچه بر روی دیوار ایجاد می شود و این وجود این لایه باعث جابه جایی کاغذ دیواری در هنگان نصب و چسبندگی بهتری آن می شود، اگر سطح مورد نظر رنگ آمیزی شده باشد استفاده از پرایمر باعث می شود که رنگ دیوار رنگ شده در زیر کاغذ دیواری دیده نشود و از ایجاد حباب در زیر کاغذ دیواری جلوگیری می کند.

یکی دیگر از مزیت های استفاده از پرایمر کنده شدن و تعویض آسان کاغذ دیواری می باشد، اگر که جز کسانی هستید که هر سال دکوراسیون داخلی خود را علی الخصوص کاغذ دیواری را عوض می کنید پیشنهاد می کنم حتما از پرایمر استفاده کنید، کندن و تعویض کاغذ دیواری از روی سطوحی که از این ماده استفاده نکردند بسیار سخت است اما اگر از این محصول به عنوان زیر سازی استفاده کنید، هر زمان که قصد داشته باشید تا کاغذ دیواری خود را تعویض کنید تنها لازم است یک دستمال را خیس کنید و بر روی کاغذ دیواری بکشید و بعد از آن به راحتی کاغذ دیواری را از دیوار جدا کنید.

مراحل زیرسازی کاغذ دیواری

مراحل زیرسازی کاغذ دیواری با توجه به نوع دیوار و میزان هموار بودن آن متفاوت است، به صورت کلی مراحل زیرسازی کاغذ دیواری عبارتند از:

  • کندن و تراشیدن قسمت های برآمده و متورم دیوار که بر اثر گچ کاری نامناسب و یا نفوذ پیش از حد رطوبت در لایه های میانی دیوار ایجاد شده
  • رفع رطوبت در دیوار
  • رفع ترک ها و سوراخ های موجود بر روی دیوار با استفاده از بتونه کاری
  • استفاده از روغن و یا پرایمر برای زیرسازی
  • خشک شدن دیوار بعد از اجرای روغن یا پرایمر
  • استفاده از چسب کاغذ دیواری به صورت یکپارچه
  • اقدام به نصب کاغذ دیواری

نحوه استفاده از پرایمر کاغذ دیواری

  • قبل از اجرای پرایمر حتما نحوه اجرای آن را که بر روی محصول درج شده بخوانید
  • سطح مورد نظرتون را قبل از اجرا تمیز کرده و به طور کامل سطح را از هر گونه آلودگی پاک کنید
  • اگر که سطح مورد نظرتون ناصاف است باید آب بیشتری با پرایمر ترکیب کنید
  • بعد از تمیز کردن دیوار و مخلوط کردن پرایمر با آب با استفاده از قلمو، قلطک یا پیستوله، پرایمر را بر روی دیوار میزنیم و سطح دیوار را کاملا با پرایمر می پوشانیم
  • بعد از اتمام زیرسازی سطح با پرایمر می توانید قدام به نصب کاغذ دیواری کنید

نظرات کاربران

Comments
اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پرایمر کاغذ دیواری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

ارتباط با ما