نکات مهم انتخاب بهترین رنگ برای قرنیز

راهنمای انتخاب بهترین رنگ برای قرنیز؛ نکاتی که باید بدانید!

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:

در دکوراسیون داخلی جزئیات اهمیت بسیاری دارند و در کنار سایر موارد تاثیر چشمگیری بر محیط خواهند گذاشت. بسیاری از افراد هنگام طراحی خانه به جزئیاتی مانند کفپوش، رنگ دیوار و قرنیزها توجه چندانی نمی‌کنند. در‌صورتی‌که همین جزئیات کوچک تغییراتی بزرگ ایجاد خواهند کرد. یکی از چالش‌هایی که در زمان رنگ کردن خانه با آن مواجه هستیم، انتخاب بهترین رنگ برای قرنیز است. رنگ قرنیز بیش از آن‌چه که فکر می‌کنید بر زیبایی محیط تاثیر می‌گذارد. شما بر اساس رنگ دیوارها، طرح کاغذ دیواری، کفپوش، متراژ و سبک دکوراسیون خانه باید رنگ قرنیز را انتخاب کنید. مشکی، قهوه‌ای، سفید و خاکستری از جمله محبوب‌ترین رنگ‌ها برای قرنیز هستند. اگر به دنبال بهترین رنگ برای قرنیز هستید که با خانه  شما هماهنگ باشد، خواندن این مقاله را از دست ندهید.

قرنیز سفید و کرم؛ انتخابی سازگار و مناسب برای دکوراسیون کلاسیک

متاسفانه افراد به قرنیزها که تاثیر قابل‌توجهی در دکوراسیون خانه دارند توجه نمی‌کنند که از جمله اشتباهات رایج در طراحی دکوراسیون داخلی به‌شمار می‌رود. برای تکمیل طراحی دکوراسیون یک خانه بهتر است به قرنیزها نیز توجه کنید. سفید و طوسی از جمله قرنیزهای رنگ روشن هستند. اگر به سبک دکوراسیون کلاسیک علاقه دارید یا از رنگ‌های کنتراست برای در و پنجره‌ها استفاده کرده‌اید، رنگ سفید یا کرم را برای قرنیزها انتخاب کنید. همچنین این رنگ‌ها برای اتاق‌هایی که رنگ‌های سرد مانند خاکستری و آبی دارند، مناسب است. رنگ‌هایی که معرفی کردیم دارای ویژگی و مزایای هستند که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

حفظ هارمونی رنگ و محیط با انتخاب قرنیز سفید

رنگ‌های قهوه‌ای تیره؛ رنگ‌های پر کاربرد از گذشته تا به امروز

یکی از موضوعات مهمی که در انتخاب رنگ قرنیز باید به آن توجه کنید، رنگ دیوار و طرح انواع کفپوش است. معمولا قرنیزهایی به رنگ‌های قهوه‌ای تیره هماهنگی مناسبی با پوشش سطح و دیوارها خواهند داشت. این رنگ‌ها فضا را متعادل و گرم نشان می‌دهند. البته بهترین رنگ برای قرنیز از نظر هر فرد متفاوت خواهد بود.

رنگ قهوه‌ای تیره برای محیط‌های بزرگ مانند پذیرایی بیشتر از هر جای دیگری استفاده می‌شود. البته پارکت لمینت کف یا سایر دکوراسیون منزل مانند مبلمان یا در انتخاب رنگ قرنیز بسیار مهم هستند. رنگ قرنیزی که انتخاب می‌کنید باید با این موارد هارمونی داشته باشد.

قرنیز مشکی؛ انتخابی مناسب برای ایجاد تضاد با رنگ دیوار

در سبک‌های مدرن از رنگ مشکی برای تضاد استفاده می‌شود. مشکی به عنوان یک رنگ متعادل کننده در محیط‌های روشن، محبوبیت بسیاری دارد. در خانه و دکوراسیون‌های با کفپوش‌های رنگ روشن مانند سفید و طوسی با نور کافی، انتخاب قرنیز تیره مانند مشکی زیبایی چشمگیری را در محیط خانه ایجاد می‌کند.

ایجاد کنتراست مناسب در محیط با انتخاب قرنیز مشکی

قرنیز سبز تیره؛ کنتراست با دیوارهای روشن و استخوانی

قرنیزهای سبز تیره برای تضاد با دیوارهایی با رنگ روشن مانند استخوانی مناسب هستند. سبز تیره و یشمی در دکوراسیون‌هایبا به سبک ساحلی یا کلبه‌ای کاربرد بسیاری دارند. دیوارهای سبز نعنایی در کنار قرنیزهای سبز تیره ظاهری منحصربه‌فرد ایجاد می‌کند. برای افرادی که به دنبال استفاده از طیف رنگ‌های سرد هستند، قرنیز سبز تیره انتخاب مناسبی است. همچنین در اتاق خواب‌های به رنگ صورتی نیز می‌توانید از این قرنیزها استفاده کنید. سبز در کنار رنگ‌های روشن مانند استخوانی و صورتی کنتراست جذابی به محیط می‌بخشد. استفاده از قرنیز سبز در کنار کاغذ دیواری طرح پتینه نیز انتخاب مناسبی است.

قرنیز خاکستری؛ کاربردی در خانه‌هایی با دکوراسیون مدرن

در دکوراسیون و طراحی‌های مدرن، رنگ‌های روشن مانند طوسی طرفداران بسیاری دارد. این رنگ‌ها معمولا با کاغذ دیواری ساده، کفپوش و با دکوراسیون هر خانه‌ای هماهنگ هستند. طوسی را می‌توان به‌عنوان یکی از بهترین قرنیزها برای دیوار سفید شناخت. قرنیزهای خاکستری از طیف روشن تا تیره دسته‌بندی می‌شوند. خاکستری روشن رنگی خنک و ظریف است که حس آرامش و تعادل در فضا را پخش می‌کند. خاکستری تیره برای تضاد با رنگ دیوارهای روشن و رنگ بخشیدن بیشتر به فضای خانه استفاده می‌شود.

قرنیز خاکستری، بهترین رنگ قرنیز برای دکوراسیون‌های خنثی

قرنیز آبی تیره؛ متضاد برای دیوار و دکوراسیون‌های به رنگ زرد

آبی تیره برای دیوارها و دکوراسیون‌های به رنگ بنفش یاسی، زرد، نارنجی، سفید هارمونی جذابی در محیط به وجود می‌آورد. آبی تیره در کنار رنگ‌های زرد، بنفش یاسی و خاکستری آرامش را در محیط ایجاد می‌کند. رنگ ابی در طیف‌های متعدد مانند آبی تیره، آبی کاربنی و آبی فیروزه ای.آبی فیروزه‌ای دسته‌بندی می‌شوند. اگر فضای خانه و دکوراسیون به رنگ‌های صورتی، زرد لیمویی و خاکستری باشند، آبی می‌توانید بهترین رنگ قرنیز برای فضای خانه باشد.

توجه داشته باشید طلایی و آبی ترکیبی لوکس و لاکچری به شمار می‌روند و در چیدمان‌های خاص از آن‌ها استفاده می‌شود. از نمونه‌های پرفروش ترین طرح کاغذ دیواری اتاق خواب به رنگ‌های زرد و آبی می‌توان اشاره کرد. قرنیز آبی تیره و دیوارهای خاکستری یک ترکیب مینیمال و خنثی با این رنگ‌ها ایجاد می‌کنند.  

قرنیز طلایی و نقره‌ای: انتخابی شیک و مجلل برای فضای داخل خانه

از رنگ‌هایی مانند نقره‌ای، طلایی و قهوه‌ای بهتر است در پذیرایی خانه استفاده شود. رنگ‌های مانند طلایی یک طراحی جسورانه و مجلل در دکوراسیون شناخته می‌شوند. در دکوراسیون‌های کلاسیک و سلطنتی، این رنگ‌ها کاربردی هستند. ترکیب قرنیز طلایی با دیوارهای به رنگ سبز انتخاب مناسبی برای نشیمن یا اتاق خواب‌های شما است.

قرنیز بژ و عاج؛ رنگ‌هایی محبوب و گرم در طراحی خانه

رنگ‌هایی مانند بژ و عاج در محیط خانه، حس گرما و صمیمیت را منتقل می‌کنند. معمولا از این طیف رنگی برای اتاق نشیمن استفاده می‌شود. بژ و عاج دو رنگ خنثی هستند و با اغلب رنگ‌ها به‌راحتی هماهنگ می‌شود. شاید به دلیل استفاده و هماهنگی ساده بتوان گفت بژ و عاج دو نمونه از بهترین رنگ‌ها برای قرنیز هستند. اگر در اتاق خواب یا نشیمن خود از کاغذ دیواری‌های ساده به رنگ قهوه‌ای، سفید یا خاکستری استفاده کرده‌اید، بژ بهترین رنگ قرنیز برای فضای شما است. ترکیب بژ با دیوار خاکستری، حس ظرافت و آرامش را  در محیط پخش می‌کند.

قرنیز بژ؛ ایجاد محیطی گرم و محبوب

سایر نکات مهم در انتخاب بهترین رنگ قرنیز

در زمان انتخاب بهترین رنگ قرنیز باید به جنس و نوع آن نیز توجه داشته باشید. پی‌وی‌سی، سرامیکی، سنگ و چوبی از بهترین نوع قرنیز هستند. هر کدام از این نوع‌ها رنگ بندی مختلفی دارند که در هر دکوراسیون جلوه متفاوتی از خود نشان می‌دهد. یکی دیگر از فاکتورهایی که در انتخاب بهترین رنگ برای قرنیز تاثیر دارد، کفپوش‌ها هستند. پارکت، سرامیک، سنگ، لمینت انواع کفپوش‌ها هستند که در جذابیت محیط تاثیرات متفاوتی دارند. هماهنگی رنگ قرنیز با کفپوش در دکوراسیون و فضای داخلی خانه شما بسیار مهم است.

برای مثال استفاده از قرنیزهای متضاد یا هماهنگ منجر به یکپارچگی یا کنتراست در محیط می‌شود. بهتر است برای کفپوش‌های تیره از رنگ‌های روشن و برای کفپوش روشن از قرنیز تیره استفاده کنید. به‌غیراز کفپوش‌ها، دکوراسیون و وسایل نیز برای انتخاب بهترین رنگ قرنیز مهم است. هارمونی یا تضاد رنگ قرنیز با اجزای استفاده شده در خانه در کوچک یا بزرگ نشان دادن خانه بسیار مهم هستند. اگر رنگ درستی را انتخاب نکنید، محیط به زیبایی دیده نمی‌شود. برای بزرگ نشان دادن فضا بهتر است از رنگ‌های روشن استفاده کنید.

جنس و نوع دو اصل مهم در انتخاب بهترین رنگ قرنیز

متناسب با محل نصب رنگ قرنیز را انتخاب کنید

برای محیط‌های پر رفت‌و‌آمد بهتر است از قرنیزهای به رنگ تیره استفاده کنید. اگر در سرویس‌های بهداشتی مانند دستشویی و حمام از قرنیز استفاده می‌کنید، باید از قرنیزهای سنگی یا سرامیکی استفاده کنید. استفاده از چوب انتخاب نامناسبی است. چوب در اثر رطوبت آسیب می‌بیند. با توجه‌به‌این‌که قرنیزها در پایین دیوار قرار دارند و سریع کثیف می‌شوند، از قرنیزهای قابل شست‌و‌شو استفاده کنید.

انتخاب قرنیز مناسب؛ تغییرات بزرگ در دکوراسیون با‌توجه‌به جزییات

در این مقاله چند نمونه از بهترین رنگ برای قرنیز در محیط را معرفی کردیم. رنگ‌های طوسی، مشکی، سفید و خاکستری از جمله رنگ‌های محبوب برای قرنیز هستند. رنگ‌های روشن فضا را دل‌باز و بزرگ‌تر نشان می‌دهد. قرنیزها انواع مختلفی دارند و هر رنگ روی هر نوع به شکل متفاوتی نمایان می‌شود. نوع قرنیز برای تمیزی و دوام بسیار مهم است. برای مثال نمی‌توانید از قرنیزهای چوبی در محیط‌های مرطوب مانند حمام استفاده کنید.

شرکت لینوم فلکس با تمرکز روی کیفیت، محصولات متعددی را در زمینه دکوراسیون و طراحی داخلی به بازار عرضه می‌کند. هر کدام از این محصولات با گذراندن استانداردها روانه بازار می‌شود. یکی از مزایای خرید قرنیز از لینوم فلکس، نصاب‌های حرفه‌ای هستند. پس از انتخاب رنگ و خرید قرنیز، نصاب‌ها در کمترین زمان و به بهترین شکل قرنیزها را در محل نصب می‌کنند. با دریافت مشاوره آنلاین کارشناسان لینوم فلکس شما را برای خرید مطمئن راهنمایی خواهند کرد.

نظرات کاربران

Comments
اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “راهنمای انتخاب بهترین رنگ برای قرنیز؛ نکاتی که باید بدانید!”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

ارتباط با ما